Mala rešetka za roštilj-šator od nehrđajućeg čelika, multifunkcionalni pribor za kampiranje non-stick premaz i zaštita od hrđe, s изолирующей brtvom za

0 Naši


  • 280.09 kn

  • 466.84 kn

Ova drva pješačkih pećnica osigurava učinkovito grijanje zahvaljujući jedinstvenim dizajnom ventilacije.Jednostavno ulijte vode na dno, a zatim подбросьте drva za ogrjev za dobivanje svijetle vatre.Утолщенная dizajn osigurava trajnost, a prikladan za pohranu dizajn čini ga idealnim za turističke šetnje.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: peć na Drva za kampiranje

Materijal proizvoda: nehrđajući čelik

Boja proizvoda: bež

Veličina proizvoda.

Štednjak: 22,5 * 11 cm / 8,86 * 4,33 inča (cca.)

Baza: 26 cm / 10,24 inča (cca.)

Težina proizvoda: 1820 g (cca.)

Pakiranje list:

1 * Pješačkih peć na drva + 1 * zdjelica za ugljen + 1 * gusta rešetka za roštilj + 1 * противень sa non-stick premazom + * stalak za tanjure + 1 * stezaljka za roštilj + 1 * drveni okvir

Napomene:

Molimo vas, shvatite, zbog svjetlosnih efekata i kut kamere može biti razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja može biti greška u iznosu od proizvoda.

Detalje o proizvodu

1. Široka primjena: Ovaj pješačkih peć na drva - savršeno rješenje za sve vaše potrebe u kuhanju na otvorenom.Kuhati, kuhati na roštilj, заваривайте čaj i zagrijati svoju okolinu, dok uživate u ukusnom hranom i toplinom.Naširoko se koristi za aktivan odmor, to je prijenosni kuhalo za maksimalnu udobnost.

2. Jednostavnost korištenja: Uživajte u neproblematično u odmoru u prirodi uz ovaj jednostavan i praktičan krušne peći.Dodajte vode na dnu za više korisnog pripremu na roštilju ili drva za ogrjev za ugodan vatre.Koristite razne dodatke, da otkrijete nove mogućnosti.Nisu potrebne nikakve komplicirane akcije, samo veliko pripremanje hrane na otvorenom.

3. Superior grijanje: Inovativni okrugle otvore i mobilne карбоновые pregrade naše korača krušne peći pružaju učinkovito izgaranje i povećanu toplinsku vrijednost.Zahvaljujući učinkovit dizajn ventilacije, ускоряющей grijanje, možete uživati u stabilan i siguran plamen koji brzo ispunjava toplinom bilo koji prostor.

4. Izvanredan proizveden: Izrađen od nehrđajućeg čelika obložen, ova pješačkih peć na drva je dobro građen i manje je osjetljiv na korozije, deformacija ili loma.Čvrsta konstrukcija osigurava trajnost i dugi životni vijek, pružajući pouzdan kuhanje.

5. Prikladan za čišćenje: Ova pješačkih peć na drva ima trajan ravno dno, koji osigurava iznimnu stabilnost na bilo kojem mjestu.Velika rešetka za roštilj smjestiti različite proizvode i ravnomjerno ih прожаривает.Osim toga, антипригарная površina olakšava čišćenje i briga za nju i nakon kuhanja.

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Za jednokratnu upotrebu: No
  • Vrsta: Plinski štednjak sa dvije ploče
  • S uređajem za paljenje ili bez: U paketu

Napiši recenziju

Napomena: HTML is not translated!
Loše          Dobro