Sve novosti

ROYAL ENFIELD HNTR 350

OSLOBODITE SVOJ UM OD SVAKODNEVNE GREŽE S NOVIM ROYAL ENFIELD HNTR 350 MODELOM

● Royal Enfield lansira osvježavajuće novi i elegantni HNTR 350 - Jedinstvena mješavina old school / new-age cool, stvoren da vam pruži ugođaj vožnje motociklom.

● Novi HNTR 350 spaja sve intenzivne okuse čistog motociklizma u užem novom stilu, s gomilom okretnog momenta iz super rafiniranog motora J-serije.

● HNTR 350 je dizajniran za pružanje izvrsne manevarske sposobnosti i oštrog upravljanja sa svojim kraćim međuosovinskim razmakom, 17 inča aluminijski naplatci, manja težina i kompaktan okvir, što ga čini namjenski izrađenim za kretanje gradskim ulicama

● Dvije varijante nude šest upečatljivih boja, novi HNTR 350 bit će dostupan u europskim salonima od studenog, s cijenama objavljenim na sajmu Intermot u listopadu.

Bangkok - Tajland, 7. kolovoza 2022.: Royal Enfield, globalni lider u motociklima srednje veličine (250cc-750cc segment), danas je lansirao novi HNTR 350: Dvostruki espresso s dva kotača. Projektiran i dizajniran za urbanu vrevu, novi HNTR 350 je remiksirani roadster s karakterom Royal Enfield-a, ponovno zamišljen u elegantnoj, kompaktnoj, ali mišićavoj geometriji koja se može nositi s prepunim gradskim ulicama, predgrađima sporednim putovima itd. s lakoćom.

Kako se motociklistički svijet pomiče od razrađenog i složenog prema funkcionalnom i jednostavnom svijetu koji je visoko na dizajnerskoj domišljatosti i samoizražavanju, Royal Enfield si je zadao zadatak da izgradi veliki gradski motocikl koji odgovara savršeno u naj-cool četvrtima planeta - od Mumbaija do Bangkoka, New Yorka do Londona. A motocikl koji je osvježavajuće nov, ali odiše starom školom i zadržava onaj osnovni Royal Enfield DNK.

Iako je bilo potrebno vrijeme za destilaciju, HNTR 350 je ta savršena mješavina – nevjerojatno radostan, mišićav motocikl koji odiše retro-metro stilom, koji sadrži sve intenzivne okuse čistog motociklizma i servira ih u elegantna, gradska ushićenja.

Govoreći o inspiraciji iza HNTR-a 350, Siddhartha Lal, direktor Eicher Motorsa Ltd. rekao je: U Royal Enfieldu blisko smo povezani s našim potrošačima i zajednicom. Njihove želje i težnje oblikuju motocikle koje proizvodimo i uvijek želimo stvoriti nova i novija iskustva čistog motociklizma za njih. Uvijek je postojao niz strastvenih motociklista koji su voljeli naš brand, ali nije pronašao pravi stav unutar našeg portfelja. HNTR 350 je za njih. To je motocikl koji spaja prednosti naizgled različitih vrsta i spaja ih u super elegantan i zabavni paket koji je potpuno novi okus čistog motociklizma s nepogrešivim karakterom Royal Enfielda.

HNTR 350 je izrazito jedinstven unutar Royal Enfield linije. Izgrađen na nagrađivanoj J-seriji od 350 ccm platforme, u kombinaciji s vrlo prilagodljivom šasijom Harris Performance, HNTR pruža agilnost bez krhkosti na gradskim ulicama i čisti užitak koji izaziva smiješak na otvorenoj cesti. Prošećite do HNTR 350 modela i poželjet ćete skočiti na ovaj zabavni, taktilni motocikl koji sa starim školskim analogom susreće new age vibracije. Upalite ga i dočekat će vas privlačno žuborenje koje se pretvara u režanje dok ubrzavate. Užitak vožnje kroz zakrčene ulice zahvaljujući svojoj kompaktnoj geometriji, okretno upravljanje i pouzdano kočenje. Odvedite ga izvan granica grada i ovaj remiksirani roadster će kliziti ravno na širokim aluminijskim gumama i gumama bez zračnica. Zatim ga nagnite u zavoje; ultra-odzivna šasija i motor od 350 ccm s okretnim momentom zasjat će vaša osjetila.

Komentirajući lansiranje HNTR 350, izvršni direktor Royal Enfielda, B Govindarajan, rekao je: HNTR 350 je rezultat nekoliko godina prikupljanja uvida i istraživanja potrošača iz cijelog svijeta. To je motocikl koji se osjeća kao kod kuće u velikim metropolama i uzbudljiv je za iskusnog vozača, a jednostavan i pristupačan za nove vozače. Njegov kraći međuosovinski razmak, kompaktnija geometrija i manja težina čine ga vrlo okretnim i manevarskim u urbanom kontekstu. Vrlo smo uvjereni da će ovaj novi reimaginirani roadster uvesti cijeli novi skup globalnih potrošača u naš svijet čistog motociklizma.

Zvuk, boja, stil, rukovanje, performanse - sve o HNTR-u 350 dizajnirano je da probudi vaše iskustvo kao nijedno drugo. HNTR 350 ima suvremeni izgled s dvobojnim bojama, lijevanim aluminijskim naplatcima, širokim gumama bez zračnica i zaobljena stražnja svjetla. Također je kompatibilan s hvaljenom Tripper TBT navigacijom Royal Enfield koja će biti dostupna za naručivanje kao originalna dodatna oprema za motocikle. Obje varijante opremljene su aluminijskim naplatcima i širim, 110/70x17 sprijeda i 140/70x17 straga, tubeless gume za vrhunsku upravljivost i mišićav dobar izgled, 300 mm prednje i 270 mm stražnje disk kočnice, dvokanalni ABS i praktičan centralni nogar. LED stražnje svjetlo i vrhunska digitalno-analogna instrument ploča koja prikazuje brojač kilometara, mjerač puta, indikator stupnja prijenosa, traka grafikona goriva s upozorenjem na nisku razinu goriva, sat i servisni podsjetnik. Sve Hunter varijante imaju jednostavne kontrole na upravljaču, njihovu snagu rotiranja i prekidači za rasvjetu koji nježno kimaju u prošlost i opremljeni su USB priključkom za punjenje.

Mark Wells, šef dizajna Royal Enfielda, rekao je: To se jednostavno činilo najprirodnijom stvari na svijetu za Royal Enfield za razvoj zabavnog, lakšeg i agilnijeg 350 roadstera. Svjež je, ali je još uvijek potpuno Royal Enfield. Svaki put kad ga pogledam, HNTR mi daje osjećaj bezbrižnosti - kao da sam mlad, skačem na motocikl i letim u susret s prijateljima.

HNTR su osmislili i razvili talentirani dizajneri i inženjeri tvrtke Royal Enfield u vrhunskim tehnološkim centrima, u Indiji i Velikoj Britaniji uz renomirane stručnjake za šasije, Harris Performance. Njihova misija - pružiti uzbudljivo iskustvo vožnje; fuzija vrhunskog motora J-serije s osvježenom proporcijom šasije za poboljšanu agilnost i odziv. Geometrija šasije na HNTR-u 350 dizajnirana je da pruži optimalan omjer visine i težine dok nudi vrhunska udobnost, zahvaljujući širokom, dugom, jednodijelnom sjedištu. S revidiranim kutovima nagiba i staze, nižih 790 mm visine sjedala i kraći međuosovinski razmak, HNTR-ova iznimna upravljivost potiče veće povjerenje kada prolazite skučenim ulicama i osjećate se čvrsto i stabilno na svakom mjestu i u svakoj situaciji.

HNTR pokreće moderni, globalno hvaljeni 349cc zračno-uljno hlađeni jednocilindrični motor J-serije, nedavno predstavljen na Meteor i Classic 350 seriji. S ubrizgavanjem goriva, proizvodi 20,2 KS pri 6100 o/min i 27 Nm okretni moment pri 4000 o/min što rezultira snažnim, niskim gunđanjem, super glatkom linearnom isporukom snage s motorom kalibriranim kako bi se dobio živahan odziv na gas i prepoznatljiva nota ispuha koja odgovara karakteru HNTR-a. S primarnim balansnim vratilom za smanjenje vibracija, čini se i osjetljivim i profinjenim dok mijenja brzine, ali je oštar i gladak zahvaljujući optimiziranom 5-brzinskom mjenjaču.

HNTR 350 će biti podržan nizom originalne dodatne opreme za motocikle kada bude pušten u prodaju na Intermotu, Köln, 4.-10. listopada 2022.

#RoyalEnfieldHNTR350 #HNTR350 #AShotOfMotorcycling #AShotOfTorque #AShotOfStyle #AShotOfFun

19.08.2022
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio