SUPER METEOR 650

Is Super Meteor 650 based on the Twins platform?

Super Meteor 650 usredotočen je na hvaljenu twin platformu od 648 ccm koja od 2018. uživa svjetsko priznanje unutar višestruko nagrađivanih motocikala, Interceptor INT 650 i Continental GT 650. Međutim, Super Meteor 650 ima siluetu čistokrvnog cruisera, s niskim stavom i sjedalom sa širokim bokovima.

Položaj za vožnju jedan je od ključnih razlika, s nožnim kontrolama potpuno okrenutim i podignutim prema naprijed te širokim upravljačem. Veliki spremnik daje prošireni vozni domet, a široke gume bez zračnica na 16” stražnjim i 19” prednjim aluminijskim naplatcima upotpunjuju izgled ovog cruisera.

What's the story behind the Super Meteor 650?

Tijekom godina, Royal Enfield je dao izniman doprinos kategoriji cruisera uz moderne motocikle koji su utemeljili nova tržišna. Počevši od sredine 1950-ih, bili su desetljećima ispred definiranja žanra cruisera kada su proizvedene američke varijante originalnog twin Redditch Super Meteor modela, s onim što se danas smatra jakim profilom cruisera.

Zatim su uvedeni cruiser modeli u Indiju s Citybikeom, Lightning 535, u to vrijeme najvećim i najgorim motociklom na indijskim cestama, i modelom Thunderbird od 350 i 500 ccm, koji su prikupili veliki broj odanih sljedbenika.

Globalni uspjeh uslijedio je 2020. lansiranjem Meteora 350 na potpuno novoj platformi J-serije. Temeljen na vrlo hvaljenom 650 twin motoru i novoj šasiji, Super Meteor podiže 121-godišnju baštinu Royal Enfielda u proizvodnji izvrsno dizajniranih motocikala savršeno prilagođenih za krstarenje, na novu razinu.

Super Meteor 650 : A return to roots

Privlačnost Royal Enfielda i dalje ovisi o njegovoj sposobnosti da se ponovno osmisli za modernu publiku, a da pritom ostane vjeran svojoj baštini. To je upravo ono što će predstavljeni novi Super Meteor pokušati.

Super Meteor 650 predstavlja povratak cruisera kao jednoj od ključnih ponuda Royal Enfielda. U središtu svih RE je ovaj karakter lagane vožnje koji ih izdvaja od konkurentskih motocikala, a novi Super Meteor 650 će sada biti vrhunac linije brenda.

Royal Enfield Super Meteor 650: Variants and accessories

Kao što je bio slučaj s nedavnim Royal Enfieldom, Super Meteor bit će dostupan u nizu varijanti i boja. Postoje dvije varijante – standardni Super Meteor 650 i Super Meteor 650 Tourer – kao i tri skupine boja – Astral, Interstellar i Celestial – od kojih svaka sadrži niz različitih shema boja. Opcije boja Astral i Interstellar dostupne su na standardnoj verziji, dok su boje Celestial dostupne na Tourer modelu.

Mogućnosti prilagodbe dodatno su poboljšane golemim katalogom dodatne opreme koju će nuditi Royal Enfield. To uključuje stvari koje smo već vidjeli na drugim RE-ima, poput sjedala i retrovizora za duga putovanja, zaštite od sudara, kao i neke nove stavke, kao što su strojno obrađeni kotači, stražnji nosač prtljage i pomoćna svjetla.

Ponuda

Super Meteor 650 Interstellar Grey
Istraži  
Super Meteor 650 Astral Black
Istraži  
Super Meteor 650 Astral Blue
Istraži  
Super Meteor 650 Astral Green
Istraži  
Super Meteor 650 Interstellar Green
Istraži  
Super Meteor 650 Celestial Blue
Istraži  
Super Meteor 650 Celestial Red
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio