SCRAM 411

FROM PURPOSE BUILT TO MULTIPURPOSE

DNK avanturista na visinama Royal Enfielda evoluirao je kroz desetljeća ekspedicija i tisućama kilometara vožnje po najizazovnijim terenima na svijetu. Scram 411 potječe upravo iz ove DNK.

To je višenamjenski motocikl optimiziran za agilnost; saveznik koji je uvijek spreman na sve što život sprema. Ovo nije kozmetički crossover ili napumpani ulični motocikl – ovo je potpuno nova podvrsta.

ENGAGE SCRAM MODE

Scram način rada je o navigiranju urbanim gradskim ulicama ili otvorenim cestama. 19 inča prednji i 17 inča stražnji kotači pomažu ovom motociklu da prihvati sve što mu se nađe na putu, dok nisko sjedalo od 795 mm čini vozača udobnim na sjedalu kod dužih vožnji.

Scram-ov provjereni motor LS 410 na velikim visinama omogućuje manje promjene stupnjeva prijenosa i lako manevriranje kroz urbani labirint, tako da možete putovati opušteno.

FOR THE SWITCH

Suvremeni život zahtijeva stalno prebacivanje između različitih načina rada. Kotači s žicama i gume s dvostrukom namjenom osiguravaju sigurno prianjanje i okretnost bez napora na asfaltu, neravnim cestama i zemljanim stazama.

Dugi ovjes i visok razmak od tla osiguravaju laku vožnju po nezgodnom terenu – jer je Scram 411 napravljen da se nosi sa svime što vam život baci.

FLEX AND FINESSE

Scram 411 je stvoren miješanjem pravih avanturističkih sposobnosti s razigranošću i pristupačnošću Scramblera.

Detalji kao što su urbana oznaka, offset speedo, Scrambler sjedalo i 7 visokoenergetskih boja govore vam da ovo nije običan motocikl. Ovo je Scram 411.

Ponuda

Scram 411 Base Graphite Blue
Istraži  
Scram 411 Base Graphite Red
Istraži  
Scram 411 Base Graphite Yellow
Istraži  
Scram 411 Premium Silver Spirit
Istraži  
Scram 411 Premium White Flame
Istraži  
Scram 411 Premium Blazing Black
Istraži  
Scram 411 Premium Skyline Blue
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2023
Web design & SEO by NewArt Studio