INTERCEPTOR 650

THE STORY

Suština modernog klasičnog roadstera - eksplozivan za vožnju na sporednim cestama, autocestama ili gradskoj "džungli", s jednakom lakoćom i gracioznošću za početnike i iskusne vozače.

Inspiriran kultnim Interceptorom 1960-ih, sa svojim najvećim sljedbenicima na američkoj zapadnoj obali, uklapa se savršeno u laganu i zabavnu priču tog vremena. Novi Interceptor 650 Twin reimaginira život u sunčanoj Kaliforniji.

Ovaj moderni klasik bit je britanskog roadstera s detaljem California Desert Racera koji spaja bezvremenski stil i suvremenu izvedbu.

AT THE HEART OF IT ALL

Rama, izrađena u suradnji s legendarnim Harris Performance, detaljno testirana izdržljivost, superiorni balans i upravljanje.

U kombinaciji s fino dorađenim ovjesom s "piggy-back" plinskim dvostrukim amortizerima za optimalan spoj udobnosti i osjećaja, šasija osigurava da je Interceptor 650 dinamičan i osjetljiv, okretan u gradu, stabilan na autocestama i žustar po zavojima.

Zračno / uljno hlađeni, redno dvocilindrični agregat izabran zbog autentičnih urednih linija od 648ccm napravljen za svakodnevnu vožnju.

Dupli rasplinjač uparen s preciznim Bosch sistemom ubrizgavanja rezultira izvrsnim odazivom na gas u svim visinskim okretajima i uvjetima.

SMOOTH OPERATOR

Klasična estetika 18 colnih aluminijskih kotača, zajedno s Pirelli Phantom SportComp gumama čija je struktura i smjesa posebno razvijene za Royal Enfield da upotpuni šasiju i ovjes u svim uvjetima vožnje.

Kombinacija dvoklipnih Brembo čeljusti na plivajućim prednjim diskovima i Bosch dvokanalni ABS pružaju osigurano kočenje sa naprednim povratnim informacijama.

Svojim širokim povišenim upravljačem, Interceptor daje udoban i uspravan položaj u vožnji. Ergonomski trokut sastavljen od upravljača, niske pozicije sjedala i oslonaca nogu, postavljen je za udobnost uz blagi sportski nagib koji vozaču omogućuje maksimalno iskorištavanje okretne šasije i intuitivnu povezanost.

OLD-NEW SCHOOL

Dok prelijepo oblikovane linije sjajnih, ručno poliranih dijelova motora vračaju u zlatno doba motociklizma, ono što zapravo mami poglede su duboke note auspuha - bilo da se radi o laganom "tutnjanju" na mjestu ili moćnom zvuku u vožnji pri visokim okretajima.

Koristi se šest-brzinski mjenjač kao i na GT650 Twinu, koji pažljivo odabranim omjerima brzina isporučuje najbolji spoj za sve uvijete vožnje.

Ponuda

Interceptor Black Ray
Istraži  
Interceptor Sunset Strip
Istraži  
Interceptor Mark II
Istraži  
Interceptor Barcelona Blue
Istraži  
Interceptor Black Pearl
Istraži  
Interceptor Canyon Red
Istraži  
Interceptor Cali Green
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio