HNTR 350

A NEW GEOMETRY FOR A NEW GEOGRAPHY

HNTR-ova ergonomija za vozača, revidirani kut nagiba i nisko težište dizajnirani su kako bi Vam omogućili da bez napora manevrirate ulicama naj-cool svjetskih četvrti. Intuitivni odziv gasa jamči neviđenu agilnost svakim pokretom zapešća.

MAXIMUM MOTORCYCLE PER SQUARE INCH

Sa svojim kraćim međuosovinskim razmakom, manjom težinom i užom geometrijom, HNTR-ov okvir opremljen je setom super okretnih kotača od 17 inča, modernom retro-metro estetikom i J-motorom od 350 ccm koji daje dodatnu snagu za svaku gužvu.

AGILITY WITHOUT FRAGILITY

U srcu HNTR-a nalazi se J-motor s ubrizgavanjem goriva i dugim hodom od 350 ccm koji pruža uglađeniju vožnju, veći broj okretaja u minuti i veliki okretni moment. Uparen sa stabilnim okvirom s donjom cijevi i uzemljenim ovjesom, HNTR 350 daje pravu količinu snage i preciznosti, bilo da ubrzavate gradskim ulicama ili pucate niz otvorenu cestu.

DIGI-ANALOG INSTRUMENT CLUSTER

Odjava analogne ere, ali savršeno usklađena sa suvremenom vožnjom, HNTR ima brzinomjer u retro stilu zajedno s digitalnim LCD zaslonom koji vam govori sve što trebate znati i kompatibilan je s Royal Enfield aplikacijom.

HUNTER vs. THE HERD

METRO HNTR - Metro HNTR dolazi s novim dvobojnim bojama koje se besprijekorno stapaju s naj-cool svjetskim četvrtima. Lijevani aluminijski kotači, široke gume bez zračnica, razdvojeni aluminijski stražnji rukohvati i zaobljena stražnja svjetla.

RETRO HNTR - Nadahnuta starom školom, serija Retro HNTR ima odvažne jednobojne boje, uglate pokazivače, cjevaste stražnje ručke i elegantne kotače sa žbicama.

Ponuda

Metro Rebel Blue
Istraži  
Metro Dapper Ash
Istraži  
Metro Dapper Grey
Istraži  
Metro Rebel Black
Istraži  
Metro Dapper White
Istraži  
Metro Rebel Red
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio