Himalayan Rock Red

Cijena: 44.000 kn

Opis

BUILT TO TAKE IT
Royal Enfield po prvi puta koristi monoshock ovjes na stražnjem dijelu, čiji dugačak hod stalno održava gume na Himalayan-u u kontaktu s cestom i omogućuje laganu vožnju bez obzira na teren. 220 mm razmaka od tla znači prelazak dubljih voda, prelazak preko većeg kamena, dalje putovanje i pronalazak tog posebnog mjesta s karte.

OPTIMIZED ERGONOMICS
Uspravni položaj vožnje na Himalayan-u stvara udobno sučelje za vozača, idealno za poduže vožnje. Optimizirano pozicionirani upravljač, sjedalo i oslonci nogu, zajedno s uskim spremnikom za gorivo, omogućuju vam brzu promjenu sa sjedećeg položaja u stajaći položaj za vožnju kad god to teren zahtijeva.

LONG STROKE EFFICIENCY
Motor je dizajniran imajući na umu vozače iz stvarnog svijeta. Širenje okretnog momenta u cijelom rasponu okretaja osigurati će da vozač ne ostane u potrazi za snagom - dobar okretni moment niskog i srednjeg opsega za uklanjanje prepreka; i dovoljna vrhunska snaga za cjelodnevno krstarenje autocestom. Vjeran DNK motora tvrtke Royal Enfield, LS410 isporučuje ključni okretni moment, pružajući vam snagu pri nižim okretajima za gradske uvjete i svu vučnu snagu potrebnu kad krenete van ceste.

VERSATILE PERFORMANCE
Visoko postavljeni ispušni sustav znači neviđenu sposobnost izbjegavanja vodenih staza i sposobnost prelaženja dubljih riječnih prijelaza. Uzorak gaznog sloja koji djeluje preko terena pruža vozaču sigurnost da ide dalje. Masivni 21 kotač sprijeda pruža mogućnost prelaženja preko viših prepreka, dok stražnji 17 kotač isporučuje svu snagu kako bi uživao na bilo kojem terenu koji vozač prijeđe.

WHAT A JOURNEY!
Desetljeća ekspedicija. Tisuće kilometara prelazeći najzahtjevniji teren. Godine života i razvoja s mašinom koja odgovara na sve što se na nju baci. Tako smo napravili Himalayan, naš prvi dvonamjenski motocikl.

  Brošura

Tip motora: 1 cilindar zračno hlađeni, 411ccm, 4T, elektronsko ubrizgavanje goriva
Snaga: 24,5ks na 6500rpm / 32nm na 4250rpm
Mjenjač: 5 brzina
Rezervoar: 15L
Masa praznog vozila: 191kg
Visina sjedala: 800mm
Međuosovinski razmak: 1465mm
Prednji ovjes: Teleskopska vilica 41mm, 200mm hoda
Stražnji ovjes: Monoamortizer, 180mm hoda
Dimenzije kotača:prednji: 90/90-21, stražnji: 120/90-17
Homologacija: Euro 5

Ponuda

Himalayan Pine Green
Istraži  
Himalayan New Granite Black
Istraži  
Himalayan Rock Red
Istraži  
Himalayan Lake Blue
Istraži  
Himalayan Gravel Grey
Istraži  
Himalayan Mirage Silver
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2022
Web design & SEO by NewArt Studio