CONTINENTAL GT 650

THE STORY

Moderna interpretacija kultne ikone, dio originalne Britanske Cafe Racer scene, izražaj slobodnog duha i deklaracija stila.

Povlačeći inspiraciju iz Cafe Racer kulture 1950-ih i 1960-ih godina, novi Continental GT 650 Twin preuzima duh Continentala GT 250.

Dizajnerska ikona, perfektni spoj tradicije i modernizma, sa svojim oblikovanim rezervoarom, poželjnim stavom i "zbijenim" položajem vožnje.

Sve oznake tradicionalnog Cafe Racera, savršenog za ludu vožnju otvorenim cestama ili pak mnoštvo zabave u gradskima.

CROUCH LIKE YOU MEAN IT

Novi GT650 odjekuje stilom svojih prethodnika, ali u isto vrijeme je to potpuno novi motocikl. Njegova ergonomičnost nudi olakšan pristup Clip-On upravljaču i pruža najoptimalniji pristup upravljanja i komfora.

Stražnji oslonci nogu zbog svog položaja olakšavaju naginjanje u zavoj, omogućuju vozaču sportski "at-one" način vožnje i osjećaj.

Klasične estetske 18 colne aluminijeske felge s Pirelli Phantom SportComp gumama, čija je struktura i smjesa posebno razvijena za Royal Enfield kako bi upotpunili šasiju i ovjes u svim uvjetima vožnje.

Kombinacija dvoklipnih Brembo čeljusti na plivajućim prednjim diskovima i Bosch dvokanalni ABS pružaju osigurano kočenje sa naprednim povratnim informacijama.

Rama je razvijena u suradnji s legendarnim Harris Performance te je detaljno testirana izdržljivost, a nudi i superiorni balans i stabilnost uz fino dorađeni ovjes sa "piggy-back" plinskim punjenim duplim amortizerima za optimalni spoj komfora i osjećaja vožnje.

Šasija osigurava da je GT dinamičan, živahan i okretan u svim uvjetima vožnje.

THE PARALLEL WITH NO PARALLEL

Zračno / uljno hlađeni redno dvocilindrični agregat izabran zbog autentičnih urednih linija.

Mašina od 648ccm napravljena je za svakodnevnu vožnju, sa dovoljno snage za gradske gužve ili vožnju bez napora na otvorenim cestama.

Dupli rasplinjač uparen sa preciznim Bosch sistemom ubrizgavanja, rezultira izvrsnim odazivom na gas u svim visinama okretaja.

OLD SCHOOL DEVILS IN THE DETAILS

Dok prelijepo oblikovane linije sjajnih, ručno poliranih dijelova motora vraćaju u zlatno doba motociklizma, ono što zapravo mami poglede su duboke note auspuha - bilo da se radi o laganom "tutnjanju" na mjestu ili moćnom zvuku u vožnji pri visokim okretajima.

Po prvi put Royal Enfield koristi šest-brzinski mjenjač, posebno razvijen za GT650 Twin.

Iscrpljujuće testiran, sa pažljivo odabranim omjerom brzina kako bi isporučili najbolji spoj za sve uvjete vožnje. Rezultat je vidljiv u optimalnom osjećaju kod mijenjanja brzina, pozitivnom odazivu i tišini mjenjača.

Ponuda

Continental GT Rocker Red
Istraži  
Continental GT Dux Deluxe
Istraži  
Continental GT Bristish Racing Green
Istraži  
Continental GT Mr. Clean
Istraži  
Continental GT Slipstream Blue
Istraži  
Continental GT Apex Grey
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio