CLASSIC 350

The Classic Backstory

Putem povijesnih referenci, priča i anegdota koje su podijelili naši ključni suradnici, željeli bismo vas povesti na putovanje ulicom sjećanja kako biste se uživjeli u naslijeđe bezvremenskog klasika - od njegovog početka, snimljenog na monokromatskoj fotografiji modela G2, do puta koji je prošao da postane najomiljeniji motocikl na cijelom svijetu.

Timeless Classic

Potpuno novi Classic 350 nastavlja utjelovljivati tradiciju i umijeće prošlosti dok se ponovno rađa. Inspiriran poslijeratnim modelom G2, prvi put rođenom 1950-ih, potpuno novi Classic 350 i dalje je svjedočanstvo bezvremenskog dizajna koji je svijet motociklizma sa strahopoštovanjem vratio u doba vrhunca britanskog motociklizma. Spremnik za gorivo Classic modela u obliku suze, prepoznatljivi zvuk i prepoznatljivo prednje svjetlo - sve se usklađuje kao jedno, radujući se remek-djelu koje je bezvremenski Royal Enfield Classic.

Stronger Than Time

Centralni dio novoga Classic 350 modela je potpuno novo srce koje kuca u jedinstvenom ritmu, u partnerstvu s novim dvostrukim podvozjem. Classic je vaš saveznik bez obzira na odredište, sa svojom pouzdanom kvalitetom izrade i disk kočnicama velikog promjera za vrhunsko kočenje. Classic je također obdaren vrhunskom udobnošću sa svojim širim sjedalom koje opsjeda vozača.

Smoother With Every Ride

Lagana vožnja otvorenom cestom, vrtnja po zavojima i umirujuća vožnja gradom, svestrani i bezvremenski Classic dizajniran je za upravljivost bez napora. Besprijekorno ubrizgavanje goriva, lako mijenjanje stupnjeva prijenosa i opremljen balansnom osovinom, novi Classic 350 pruža najprofinjenije iskustvo vožnje koje će umiriti, očarati i oduševiti svog vozača.

Smarter Up To The Minute

Bezvremenski također znači 'u korak s vremenom', a Classic-ova nova instrumentna ploča kombinira gracioznost analognog brzinomjera s funkcionalnošću LCD zaslona. Diskretni USB priključak postavljen ispod upravljača omogućuje bitno punjenje u pokretu.

Variants Of Classic

Nova Classic 350 linija predstavljena je u tri različite varijante kako bi zadovoljila različite ukuse i stilove. Od pastelnih Halcyon varijanti, tamnih Dark varijanti sve do Chrome klasične varijante.

Ponuda

Classic 350 Halcyon Green
Istraži  
Classic 350 Halcyon Black
Istraži  
Classic 350 Halcyon Grey
Istraži  
Classic 350 Dark Stealth Black
Istraži  
Classic 350 Dark Gunmetal Grey
Istraži  
Classic 350 Chrome Red
Istraži  
Classic 350 Chrome Bronze
Istraži  
Classic 350 Signals Desert Sand
Istraži  
Classic 350 Signals Marsh Grey
Istraži  
Classic 350 Dark Gunmetal Grey Alloy
Istraži  
Classic 350 Dark Stealth Black Alloy
Istraži  
Copyright © Royal Enfield 2024
Web design & SEO by NewArt Studio